Betonnen zitbank

Hoogwaardige prefabbeton
Maatwerk
Kwaliteit en Exclusief

Bent u op zoek naar een betonnen bank? Dankzij de veelzijdigheid van beton wordt het meer en meer voor meubels gebruikt. Ons interieur en exterieur conceptbeton is een verfijnde en duurzame toepassing voor beton. Wij produceren betonnen zitbanken en tuinbanken op maat. Of het nu voor op kantoor, binnenshuis of uw terras is: beton hoort bij verschillende stijlen thuis en zal niet uit de toon vallen.

Heeft u nog vragen?

 

Een betonnen bank, zitbank of tuinbank door ons laten ontwikkelen

Uw wensen en eisen zijn onze uitdaging. We zijn specialist in het ontwikkelen van betonproducten zoals betonnen tuin -en zitbanken en betonnen tafels op maat. Betonnen banken kunnen veel vormen en groottes aannemen. Denk aan een betonnen zitbank in de tuin, of een ruimere, lage bank aan het zwembad waar u ook op kunt zonnen. Bent u zelf geïnspireerd geraakt? Deel uw ideeën, dan bespreken we ze samen. Van een betonnen zit -of tuinbank tot betonnen trappen: geen uitdaging is te groot voor onze vakmensen. Ook op grotere schaal hebben we ervaring met bijvoorbeeld opritten in betonplaten, of het leveren van betonnen garages. Wilt u graag een keerwand plaatsen? Onze gewapende beton voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Met onze ervaring helpen we u verder

We schakelen graag onze ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige betonnen meubels in om u de betonnen zitbank of tuinbank te bezorgen van uw dromen. Al bijna 40 jaar maken we klanten tevreden met een breed aanbod aan veelzijdige betonelementen. Lees meer over wie we zijn en bekijk onze showroom. Of kom gewoon langs in Breendonk, tussen Antwerpen en Brussel, waar u beton kunt ervaren in al zijn toepassingen en afwerkingen.

Contacteer ons om uw ideeën samen te bespreken

Helemaal overtuigd een betonnen bank te plaatsen? Of het nu een betonnen zitbank of tuinbank is, we helpen u graag met uw ontwerp. Als u nog vragen hebt kan u ze altijd stellen via het contactformulier. Onze medewerkers nemen dan spoedig contact met u op om ze verder te bespreken. We hopen snel van u te horen.