Betonnen dorpel

Hoogwaardige prefabbeton
Maatwerk
Kwaliteit en Exclusief

Een betonnen dorpel plaatsen is altijd een goed idee. Beton is robuust en weerbaar, het is tijdloos en mits de juiste afwerking ziet het er klassevol uit. Beton is een natuurlijk materiaal met mooie, onregelmatige kleurschakeringen waardoor het bij verschillende architecturale stijlen past. U kan kiezen tussen verschillende kleurtinten voor uw betonnen dorpels.

Heeft u nog vragen?

 

Wij maken een betonnen dorpel op maat

Bij Betonal maken wij uw betonnen dorpels op maat. Onze vakmensen doen dit met zorg en kunde dankzij jarenlange ervaring. Naast dorpels hebben wij een groot aanbod aan zowel prefab trappen als op maat gemaakte elementen. Wij ontwikkelen designbetontrappen en strakke betontegels voor zowel binnen- als buitenshuis. Het is tevens mogelijk om een prefabgarage te kopen bij ons die we kant-en-klaar leveren. Maar ook grotere projecten zoals een volledig garagepark of betonnen keerwanden zijn ons niet vreemd.

Vraag uw offerte aan of kom langs

Beton zien en ervaren, kan bij ons in de showroom in Breendonk, tussen Antwerpen en Brussel. U ziet er een deel van ons aanbod en u kan verschillende soorten voelen en zien om een beter idee te vormen van de veelzijdigheid van beton. We helpen u graag verder met al uw vragen via info@betonal.be. Wilt u meteen een offerte aanvragen? Dat kan via dit formulier. We kijken ernaar uit om van u te horen.