Betonnen tafel

Hoogwaardige prefabbeton
Maatwerk
Kwaliteit en Exclusief

Meubilair uit beton, zoals een betonnen tafel, is hipper dan ooit. En met reden; beton is duurzaam en past bij veel verschillende architecturale stijlen. Het is strak en minimalistisch, maar kan ook warm aanvoelen en rust brengen in een ruimte. Een betonnen eettafel, zowel voor binnen als buiten, is duurzaam en stijlvol. Bij Betonal maken we al jarenlang prefab elementen op maat. We werken samen met architecten en bouwheren en bieden zo een verfijnd en duurzaam antwoord op hedendaagse vragen. De noden van onze klanten zijn altijd ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van nieuwe concepten.

Heeft u nog vragen?

 

Wij maken een betonnen tafel op maat

Onze vakmensen maken betonnen eettafels op maat voor binnen en buiten. We brengen het mooiste in beton naar boven door het ruwe materiaal uit te puren. Dankzij onze vakkennis kunnen we zo tijdloze designmeubelen zoals betonnen eettafels, maar ook banken voor binnen en buiten ontwerpen produceren. We willen graag dat u dit kan ervaren, daarom staan veel van onze concepten in onze showroom te Breendonk, tussen Antwerpen en Brussel. Zo kan u onze betonconcepten voelen en zien. We hebben veel ervaring in industriële toepassingen van beton. Prefab garages en opritten met betonplaten zijn ons niet vreemd. We zijn tevens specialist in betonnen keerwanden en stijlvolle betontrappen. Wilt u meer weten over wie we zijn en waar we voor staan? Dat kan door verder te lezen op onze website. Bekijk zeker ook al onze concepten en laat u inspireren.

Contacteer ons nu met uw idee

Heeft u interesse om een betonnen tafel, eventueel voor buiten, te laten ontwerpen? We maken betonnen eettafels voor binnen en buiten in verschillende grijstinten of wit. Stuur ons een aanvraag, onze medewerkers contacteren u dan snel. Samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. We gaan geen uitdaging uit de weg en kijken ernaar uit om samen te werken. Heeft u dringende vragen? Bel ons dan op 03 886 33 30. We horen graag van u.