Betonplaten voor een oprit

Hoogwaardige prefabbeton
Maatwerk
Kwaliteit en Exclusief

Bent u op zoek naar betonplaten voor een oprit? Betonal is de fabrikant bij uitstek. We ontwikkelen onder meer maxibuitentegels van beton. Dat zijn grote, robuuste tegels in verschillende diktes die ze geschikt maken als oprit. Ze passen perfect bij moderne gebouwen door hun minimum aan voegen en strakke vormgeving. Bij ons zijn er verschillende standaardformaten beschikbaar.

Heeft u nog vragen?

 

Ontdek onze betonplaten voor een oprit

Als fabrikant bieden we platen aan met een afwijking in dikte of grootte. We hebben enorm veel ervaring in maatwerk en het ontwikkelen van hoogwaardig beton dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Naast betonplaten voor uw oprit bieden we ook andere betonelementen aan. We hebben een ruim assortiment aan maatwerk en prefab beton, waarvan u een deel kunt bezichtigen bij ons in Breendonk, tussen Antwerpen en Brussel. Andere zaken waarvoor u bij Betonal terechtkunt, zijn onder meer:

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze betonplaten voor een oprit? Stuur ons een prijsaanvraag en we bezorgen u zo snel mogelijk een offerte. Neem ondertussen een kijkje naar ons divers aanbod en lees meer over waar we voor staan. Voor dringende vragen kan u ook altijd terecht op 03 886 33 30. We beantwoorden uw vragen graag en hopen u snel te verwelkomen in onze showroom.