fbpx

Leg een betonplaten oprit aan

Hoogwaardige prefabbeton
Maatwerk
Kwaliteit en Exclusief

Bent u van plan een betonplaten oprit aan te leggen? Of bent u op zoek naar een oprit en overweegt u beton? Bij Betonal ontwikkelen we maxi buitentegels van beton. Dit zijn grote, robuuste tegels in verschillende diktes die ze geschikt maken om als oprit te dienen. Ze passen perfect bij moderne gebouwen door hun minimum aan voegen en strakke vormgeving. Door de grootte van de tegels ontstaat er een ruimtelijk effect die wel voor de nodige afwatering zorgt. Bij ons zijn er verschillende standaard formaten beschikbaar alsook tegels op maat.

Wij leggen uw betonplaten oprit aan

Als u dat wil, kan u kiezen voor een afwijking in dikte of grootte en de tegels op maat laten maken. Wij kunnen ook traptreden of andere betonelementen zoals keerwanden toevoegen. We hebben enorm veel ervaring in maatwerk en het ontwikkelen van hoogwaardig beton dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen. We bespreken graag samen uw noden en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Naast opritten ontwikkelen we ook garageboxen en op maat gemaakte betonnen tafels en ander meubilair. We hebben een ruim assortiment aan maatwerk en prefab beton, waarvan u een deel kunt bezichtigen bij ons in Breendonk, tussen Antwerpen en Brussel.

Vraag uw offerte voor een betonplaten oprit aan

We bespreken uw noden graag samen. Stuur ons een aanvraag en we bezorgen u zo snel mogelijk een offerte. Neem ondertussen een kijkje naar ons divers aanbod en lees meer over waar we voor staan. Voor dringende vragen kan u ook altijd terecht op 03 886 33 30. We beantwoorden uw vragen graag en hopen u snel te verwelkomen in onze showroom.