Garagepark

Hoogwaardige prefabbeton
Maatwerk
Kwaliteit en Exclusief

Wilt u een garagepark aanleggen? Onze prefabgarages in beton vormen een ideale basis. Wij leveren de prefabgarages kant-en-klaar. Ze zijn dus onmiddellijk klaar voor gebruik. U kan zelf kiezen uit onze verschillende afmetingen en de kleur. U kan uiteraard ook het type van garagepoort of deurkiezen. Er is ook de mogelijkheid om dubbele garages te plaatsen, waar twee wagens naast elkaar geplaatst kunnen worden.

Heeft u nog vragen?

 

Wij plaatsen uw garagepark en meer

Bij Betonal hebben we veel ervaring in het plaatsen van prefabbeton. Naast een garagepark kunnen we keerwanden plaatsen. Onze betontegels worden gebruikt om bijvoorbeeld een oprit aan te leggen. Naast standaard elementen maken we ook maatwerk. Van badkamermeubels tot werkbladen in de keuken; we gaan geen uitdaging uit de weg. Onze elementen zijn modern en stijlvol en zetten de veelzijdigheid van beton in de verf. Bekijk zeker onze prachtige designtrappen.

Vraag uw offerte aan

Voor een garagepark zijn prefab garages ideaal. Met ons vakmanschap worden de garages vlot geplaatst en we kunnen u verzekeren dat de garages voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Vraag uw offerte aan of stel uw vragen, door ons te bellen op 03 886 33 30 dan helpen we u zo snel mogelijk verder. We horen graag van u. U kan ook langskomen bij ons in Breendonk, tussen Antwerpen en Brussel. Dan bespreken we uw noden en wensen samen.