Industrieel zichtbeton

Beton wordt vaak weggestopt achter tegels, pleister of andere bekleding, maar zichtbeton kan ook heel mooi zijn. Het is een robuuste blikvanger die functionele en esthetische aspecten combineert. Zichtbeton moet aan hogere eisen voldoen dan klassiek gestort beton. Omdat deze elementen zichtbaar blijven, is de afwerking heel belangrijk. Op dit vlak heeft Betonal zeer veel ervaring. Wij zorgen ervoor dat uw industrieel zichtbeton er precies uitziet zoals u dat wil.

Vormen en afwerkingen van zichtbeton

Industrieel zichtbeton is erg veelzijdig. De brede waaier aan vormen, kleuren en afwerkingen garandeert een passende oplossing voor elke nood, zowel voor particulieren als ondernemingen. Industrieel zichtbeton is er zo voor iedereen. Wij bieden zichtbeton aan in verschillende vormen en kleuren zodat u zeker een uitvoering vindt die bij u en uw woning past. Ook in uw woning kunt u gebruikmaken van ons zichtbeton:

Bespreek uw project

Bent u op zoek naar een balkon in beton of een duurzame buitentrap? Ga dan voor het industrieel zichtbeton van Betonal. Maak een afspraak via onze contactpagina om uw plannen te bespreken. Ook in onze showroom kunt u terecht om onze superieure afwerkingen te ontdekken.