Industrieel zichtbeton

Zichtbeton

  • Trappen, wandpanelen, balkons, luifels en meer
  • Maatwerk mogelijk
  • Voldoet aan Europese normen
  • Tot in het kleinste detail afgewerkt

Functioneel en esthetisch

Spijtig genoeg wordt beton vaak weggestopt achter een laag tegels, pleister of een andere bekleding. Zichtbaar beton is immers erg mooi. Het is een robuuste blikvanger die functionele en esthetische aspecten combineert.

Zichtbeton moet aan hogere eisen voldoen dan klassiek gestort beton. Omdat deze elementen zichtbaar blijven, is de afwerking heel belangrijk. Op dat vlak heeft Betonal enorm veel ervaring. Wij zorgen ervoor dat uw industrieel zichtbeton er precies uitziet zoals u dat wil.

Toepassingen zichtbeton

Vooral in hedendaagse architectuur is zichtbeton populair. Het wordt voor verschillende toepassingen ingezet. Denk bijvoorbeeld aan luifels in sierbeton, buitentrappen, betonnen gevelpanelen, plinten, enz. Dankzij ons maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos.

Vormen en afwerkingen

Industrieel zichtbeton is erg veelzijdig. De brede waaier aan vormen, kleuren en afwerkingen garandeert een passende oplossing voor elke nood – zowel voor particulieren als ondernemingen. Architectonisch beton is er dus voor iedereen.

Bespreek uw project

Op zoek naar een balkon in beton of een duurzame buitentrap? Ga dan voor het industrieel zichtbeton van Betonal. Maak een afspraak via onze contactpagina om uw plannen te bespreken.