Terug

Badkamermeubel beton

Wie een badkamermeubel wil plaatsen, denkt in de eerste plaats misschien niet aan beton. Als u, natuursteen of porselein overweegt voor bijvoorbeeld uw wasbakken, kunnen we u beton warm aanraden. Een badkamermeubel, wastafel, doucheplaat, badmeubel of muurbekleding in beton is verrassend mooi. Bereid u alvast voor op jaloerse blikken van vrienden en familie. Beton is volledig waterproof en futureproof!

Onze mogelijkheden in de badkamer bevatten:

  • Betonnen wastafels
  • Betonnen doucheplaten
  • Betonnen muurbekleding
  • Maatwerk

De voordelen van een badkamermeubel in beton

Heel wat mensen kiezen voor een badkamermeubel in beton omwille van de strakke look.. Maar beton is ook uitermate sterk, duurzaam, slijtvast en exclusief. Een badmeubel, wastafel of gootsteen in beton is modern en stijlvol. Het is onderhoudsvriendelijk en voelt fijn aan. Uw betonnen lavabo of wastafel oogt strak en minimalistisch en we kunnen een betonnen wastafel in verschillende grijstinten of wit vervaardigen. De veelzijdigheid van beton zal u verbazen. Onze betonnen wastafel, lavabo, wasbak of gootsteen zijn verfijnd, elegant en duurzaam.

Meer van onze betonconcepten

Naast onze stijlvolle betonnen gootsteen, lavabo of wasbak hebben we heel wat andere mogelijkheden ontwikkeld in beton. Onze vakmensen ontwikkelen o.a. meubilair op maat in beton en statige designtrappen. Maar ook voor een kant-en-klare garage in beton kan u bij Betonal terecht. Met onze betontegels leggen we niet alleen terrassen en opritten aan. Ze kunnen ook binnenshuis worden gebruikt, in de keuken of elders. Ander maatwerk zoals dorpels is ons ook niet vreemd. Al ons beton voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met bijna 40 jaar ervaring kunnen we met trots zeggen dat we specialist zijn in beton in al zijn veelzijdige toepassingen. Van industrieel zichtbeton tot keerwanden en garageparken: we werken alles tot in de puntjes af.

Vraag meer info over onze mogelijkheden van een badmeubel in beton

We zijn van mening dat beton gevoeld moet worden. Zo ook bij een prachtige badkamermeubel in beton. Daarom nodigen we u graag uit in onze showroom in Breendonk, tussen Antwerpen en Brussel. Daar kan u de verschillende oplossingen, die onze vakmensen ontwikkeld hebben, ervaren, waaronder voorbeelden van badkamer oplossingen in beton. U kan zo verschillende grijstinten zien en ervaren hoe de afwerking zo’n verschil kan maken. U kan zich ook laten inspireren door ons voorgaande werk, en met onze medewerkers aftoetsen wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u kunnen helpen uw droomhuis te realiseren. Kom zeker langs bij ons! Wilt u meer weten over onze betonnen wasbak, lavabo, gootsteen, wastafel of andere badmeubels in beton? Of heeft u graag een offerte? Neem contact op met onze medewerkers, of bel ons op 03 886 33 30, dan helpen we u graag verder. Uw wensen en noden zijn onze uitdaging. Deel uw ideeën met ons, dan maken we samen een uniek betonconcept.