Terug

Concept Betontegels

Onze Concept betontegels zijn voor zowel interieur als exterieur geschikt, ideaal voor tuinaanleg of terrasaanleg met beton. De betontegels kunnen een terras vormen buiten of binnen in bijvoorbeeld de keuken of leefruimte. Ze zijn in verschillende standaardformaten te verkrijgen of u kan terrastegels op maat laten maken. Ook betontegels voor binnenshuis kunnen op maat gemaakt worden. Onze standaardafmetingen voor betontegels zijn:

Betontegels interieur:

 • 65 x 65 x 2,2 cm
 • 80 x 80 x 2,9 cm
 • 100 x 50 x 2,9
 • 100 x 100 x 2,9
 • Interieur tegels op maat zijn mogelijk

Betontegels exterieur:

 • 65 x 65 x 4 cm
 • 80 x 80 x 5 cm
 • 100 x 50 x 6 cm
 • 100 x 100 x 6 cm
 • 120 x 120 x 6 cm
 • 150 x 150 x 6 cm
 • 200 x 100 x 6 cm
 • Exterieur tegels zoals terrastegels op maat zijn mogelijk

Stijlvolle betontegels voor uw vloer of terras

Wie op zoek is naar een warme, duurzame en exclusieve tegel voor vloeraanleg, tuinaanleg of terrasaanleg met beton, komt al snel bij onze Concept betontegels terecht. Zij zijn uitermate geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Vloertegels in beton zijn een lust voor het oog en geven zowel uw interieur als uw terras een stijlvolle uitstraling. Deze betontegels passen perfect bij elke architecturale stijl: van sober minimalistisch tot strak landelijk. Wij produceren reeds 40 jaar lang betontegels voor op uw terras of in uw interieur. Wilt u een tijdloos, stijlvol en duurzaam terras of oprit? Dan zijn onze terrastegels op maat een warme aanrader.

Het impregneren van uw vloertegels

Onze Concept beton vloertegels worden standaard geïmpregneerd met een doeltreffende vlekbehandeling voor een makkelijk onderhoud en betere bescherming. Zo blijft de kwaliteit van uw vloertegels behouden en beleeft u er nog jarenlang plezier van. Hieronder leest u er alles over.

2dekeus betontegels voor uw terras of vloer

Op regelmatige basis hebben wij bij Betonal kleine partijen 2dekeus betontegels voor vloeraanleg, tuinaanleg of terrasaanleg met beton in voorraad in verschillende afmetingen. Deze loten worden aan een zeer aantrekkelijke prijs verkocht. Bekijk het aanbod en geef ons zeker een seintje wanneer u interesse heeft. Een stijlvolle en duurzame vloertegel aan een zeer betaalbare prijs, dat is een buitenkans!

Vraag uw prijs op maat aan

Onze tegels zijn een hele mooie keuze voor iedereen die van design houdt en zijn ideaal voor vloeraanleg, terrasaanleg en tuinaanleg met beton. Ze zijn makkelijk te onderhouden en passen bij elke architecturale stijl. Wilt u onze tegels zien en voelen? U bent altijd welkom in onze showroom in Breendonk, tussen Antwerpen en Brussel. Daar kan u ook onze trappen en alle andere betonconcepten bewonderen in ons gamma. We hebben bijvoorbeeld prefab betongarages en meubels zoals banken. Heeft u interesse om zelf een terras of vloer te leggen met betontegels of wilt u meer informatie over de prijs van betontegels? Neem contact met ons op via info@betonal.be, we geven u graag meer informatie of een offerte voor onze standaardtegels of uw op maat gemaakte terrastegels en vloertegels. Wanneer u kiest voor een volledige tuinaanleg of terrasaanleg met beton, ontzorgen wij u volledig zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.