Terug

Betonnen Concept Trappen

Een betonnen trap is stijlvol en minimalistisch en past in ieder interieur. U kan ervoor kiezen om een betonnen trap binnen of buiten te plaatsen en u bepaalt zelf de afwerking. Wij specialiseren ons al bijna 40 jaar in het maken van kwalitatieve betontrappen. We kunnen daardoor vandaag een hoogwaardige betonnen trap aanbieden die bovendien ontzettend duurzaam is, zowel binnen als buiten. Onze mogelijkheden voor maatwerk en design bevatten:

  • Hoogwaardige Concept beton
  • Prefab betontrappen met een vlakke of vertande onderzijde
  • Zwevende betonnen traptreden
  • Trapbekleding in L-vorm
  • Eventueel voorzien van een antislipneus of fijne reliëfstroken
  • Bordessen tussen de betonnen traptreden worden aangestort of los meegeleverd
  • Concept trappen zijn standaard behandeld voor makkelijk onderhoud en betere bescherming

Met een prefab betonnen trap wint u tijd

Betonnen trappen in uw huis plaatsen is een goed idee als u houdt van tijdloos en stijlvol interieur. Met prefab betontrappen wint u een hele hoop tijd en centen. Ze worden in één stuk op de werf geleverd en worden vlot geplaatst. Uw gepolierde betonnen trap is dan meteen klaar voor gebruik. Als dat niet handig is?

Een betonnen trap voor buiten en binnen

Betontrappen van Betonal in en aan de woning zijn echte blikvangers. Het strakke design past in ieder interieur. Prefab betonnen traptreden worden altijd op maat gemaakt, zo kiest u zelf het model en de afwerking. De trap wordt volledig aangepast aan uw persoonlijke noden. U kan bijvoorbeeld voor een gepolierde betonnen trap kiezen en fijne reliëfstroken of een antislipneus laten aanbrengen. Onze prefab betonnen traptreden kunnen vlak of vertand zijn aan de onderzijde al of niet met een aangestort bordes. Of i.p.v. trapsledes kan u kiezen voor zwevende betonnen traptreden of bekledingstreden.

Lees meer over onze betonnen trappen

Wilt u graag een gepolierde betonnen trap laten plaatsen? Of het nu binnen of buiten is, met ons vakmanschap maken we prefab betonnen traptreden waar u nog jaren plezier van heeft. Bekijk al onze betonconcepten om inspiratie op te doen. Zoekt u de technische specificaties van onze betontrappen? Wilt u een prijsindicatie? Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek uw project met iemand van onze medewerkers via telefoon op het nr. 03 886 33 30 of mail uw aanvraag naar info@betonal.be. We helpen u graag verder om uw interieur- of exterieurdromen waar te maken. We kijken ernaar uit om van u te horen.

Onze showroom

Kom zeker ook eens langs in onze showroom in Breendonk, tussen Antwerpen en Brussel. Daar kan u gepolierde betonnen prefab trappen bekijken in verschillende afwerkingen, en nog veel meer van onze betonconcepten. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een prefabgarage van beton? Bekijk zeker ook onze betontegels en onze betonnen keerwanden. U zal er van versteld staan wat er allemaal mogelijk is wanneer u onze designbetonconcepten komt bewonderen. Betonnen meubels zoals tafels en betonelementen in jouw badkamer kan u bezichtigen in onze showroom.