Prefab beton

Hoogwaardige prefabbeton
Maatwerk
Kwaliteit en Exclusief

Voor maatwerk met prefab beton en betonelementen zoals betonvloer of betonplaten bent u bij ons op de juiste plaats. Wij leveren al jaren prefab betonelementen van hoge kwaliteit bij particulieren en aannemers. Of het nu gaat om interieur conceptbeton, prefab garages of betonnen keerwanden: bij ons vindt u het antwoord op al uw vragen omtrent prefab beton en betonelementen.

Heeft u nog vragen?

 

Prefab beton in alle vormen en maten

Ons concept interieurbeton en exterieurbeton werd uitgedacht voor architecten en designers en geeft een eigentijdse visie op wonen. Onze prefab betonvloer, een perfect voorbeeld van maatwerk prefab beton, is geschikt voor zowel buiten, zoals op uw terras en oprit, of binnen. Een prefab betonvloer is een lust voor het oog en past perfect in elke architecturale stijl. We maken al jarenlang stijlvolle prefab betonnen trappen. Zowel binnen als buiten zijn ze tijdloze blikvangers. U kunt zelf de afwerking kiezen en ze kunnen aangepast worden aan jouw noden en maten. Onze prefabgarages worden kant-en-klaar geleverd en zijn meteen te gebruiken. Dat is gemakkelijk en vlot. Onze garages of bergingen zijn robuust gebouwd. Ook voor industrieel zichtbeton kan u bij Betonal terecht. Denk aan balkons, luifels, wandpanelen, prefab betonplaten en meer. Hiervan is de afwerkingsgraad hoog, zodat het industrieel beton er goed blijft uit zien.

Betonproducten op maat

Naast de standaardformaten van onze betontegels bieden we ook de mogelijkheid om allerhande elementen volledig op maat te laten maken met ons maatwerk prefab beton. Zo maken we betonnen dorpels, kunstwerksokkels, zwembadboorden, buitenmeubilair en zo veel meer. Daag ons uit met uw idee en we bespreken samen de mogelijkheden. Van prefab betonelementen, betonplaten en betonvloeren tot keukenaanrechten en badkamers; bij Betonal produceren we al bijna 40 jaar kwalitatief maatwerk met prefab beton.

Kom langs in onze showroom of vraag een offerte aan

Beton, of het nu standaard prefab betonplaten of op maat gemaakte keukenaanrechten zijn, moet je voelen en ervaren. Kom daarom langs in onze showroom in Breendonk, tussen Antwerpen en Brussel. U kunt er verschillende van onze elementen bewonderen en een duidelijk idee krijgen van de schoonheid en elegantie van maatwerk in prefab beton. We leiden u graag rond. Heeft u nog vragen? Stel ze via ons contactformulier. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze showroom.