Uw kant-en-klare garage

  • Uit hoogwaardig gewapend beton
  • Meteen gebruiksklaar
  • 158 verschillende afmetingen
  • Ook voor twee wagens
  • Diverse opties

Betonnen garages

Kant-en-klaar en dus voordelig: prefab garages vervaardigd uit hoogwaardig gewapend beton. Betonal levert ze in heel België. Aangezien een dergelijke garage in één geheel tot bij u wordt gebracht, is ze na plaatsing meteen gebruiksklaar. Handig, toch?
Onze prefab garages zijn verkrijgbaar in 158 verschillende afmetingen. Kies uit diverse kleuren sierpleister en een kantel- of sectionaalpoort Hörmann. Voor mensen met meerdere wagens is er een extra groot model met een brede poort die toelaat twee wagens naast elkaar te stallen. Ook leuk: onze betonbox is tevens bruikbaar als tuinhuis of berging.
Als enige geven wij 10 (*) jaar garantie op onze garages!
*Voor details zie de technische beschrijving. Gelieve Betonal te contacteren.

Funderingen en plaatsing

De plaatsing van de prefab garage gebeurt op gewapende funderingsbalken uit beton. Die dient u bij voorkeur zelf te voorzien (meer info). Onze betongarages worden kant-en-klaar op locatie geleverd met een hiervoor ontwikkelde plaatsingswagen (meer info).

Lastenboek prefab garages

Wilt u meer weten over de technische specificaties van onze prefab garages in beton? Neem dan een kijkje in het lastenboek.

Realisaties

Betonal heeft vele jaren ervaring in de bouw en plaatsing van betonnen prefab garages. Laat u inspireren door onze realisaties.

Koopjes

Spijtig! Op dit ogenblik zijn er geen 2de hands garages beschikbaar.

Prijsaanvraag

Benieuwd naar de kostprijs van uw prefab garage? Vul dit formulier in voor een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte.