Wie zijn we

Dé specialist in interieur- en exterieur beton

Betonal bekleedt al sinds 1984 een unieke positie in de markt van betonproducten. Vandaag bieden wij een uitzonderlijk hoogwaardig beton aan dat in lijn ligt met de hedendaagse ideeën van architecten, aannemers en bouwheren.
Het is onze bedoeling het mooiste in beton naar boven te brengen. Het product uit te puren. Tekenend voor onze ontwerpen is de bescheiden vormgeving maar de uitgesproken uitstraling. Van trappen en keukens tot wand- en vloerbekleding. Wij creëren een toepassing die niet alleen praktisch maar ook esthetisch ongeëvenaard is.

Elk betonproduct is geworteld in de visie op wonen en werken van onze klanten. Niet alleen luisteren en adviseren wij. Onze studiedienst behartigt de studie- en uitvoeringsplannen en zorgt voor verdere technische begeleiding tijdens de realisatie.
Voor meer uitleg en inspiratie bent u altijd welkom in onze toonzaal. Zij veruiterlijkt naadloos de sfeer die beton in huis kan overbrengen. Kom langs en ontdek zelf de verschillende mogelijkheden die interieur- en exterieurbeton hebben.

Klik hier voor een virtuele rondleiding in onze showroom.