Prefab garage in beton als alternatief voor een carport

Hoogwaardige prefabbeton
Maatwerk
Kwaliteit en Exclusief

Bent u op zoek naar een carport? Wat denk u van een alternatief uit hoogwaardig gewapend beton? Onze prefab betonnen garage wordt kant-en-klaar geleverd. Wanneer u ons alternatief op een carport laat plaatsen, is deze meteen klaar voor gebruik. Betonal levert ze in heel België. Onze prefab garages zijn verkrijgbaar in meer dan 158 verschillende afmetingen en u kunt zelf kiezen uit diverse kleuren voor de sierpleister en een kantel- of sectionaalpoort. Heeft u meer plaats nodig? We hebben een extra groot model met brede poort, waardoor u twee wagens naast elkaar kunt plaatsen. Als enige geven wij u tien jaar garantie op onze garages!

Fundering en uw alternatief voor een carport laten plaatsen

De plaatsing van uw prefab garage als alternatief op een carport gebeurt op gewapende funderingsbalken uit beton. Deze dienen zelf voorzien te worden aan de hand van onze funderingsplannen. Onze betongarages worden kant-en-klaar op locatie geleverd met een hiervoor ontwikkelde plaatsingswagen. Als u meer wilt weten over de technische specificaties van onze prefab garages dan kan u steeds info aanvragen. Als u ook een oprit moet aanleggen, kan u dat door ons laten doen. Ook leuk: onze betonbox is bruikbaar als tuinhuis of extra berging. Bent u van plan een terras of vloer aan te leggen? Bekijk zeker onze betontegels. We maken ook een modern, stijlvol interieur. Wat denkt u bijvoorbeeld van een werkblad in de keuken? Of een minimalistische betonnen trap? We helpen u graag verder met elementen voor uw droomhuis.

Vraag uw offerte aan om uw prefab betonnen garage te laten plaatsen

We hebben al vele jaren ervaring in de bouw en plaatsing van betonnen prefab garages als alternatief voor een carport. Laat u inspireren door onze realisaties. Bent u benieuwd naar de kostprijs om uw prefab garage, als alternatief voor een carport, te laten plaatsen? Vul het formulier in voor een vrijblijvende prijsaanvraag. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte. Als u nog vragen heeft, kan u die stellen via info@betonal.be. We horen graag van u.