Terug

Wilt u een beton aanrechtblad plaatsen?

Heeft u interesse in een beton aanrechtblad of tafelblad op maat? Overweeg dan om een betonnen keuken te installeren voor een unieke touch. Voor veel bouwheren kan de inrichting van een woning niet exclusief genoeg zijn. Een aanrechtblad van beton geeft uw keuken een strakke uitstraling. Het past in verschillende interieurstijlen, van modern tot strak landelijk. Denk ook aan de mogelijkheid om een keukenaanrecht te laten installeren die volledig aan uw specifieke behoeften voldoet. Met een aanrechtblad of tafelblad op maat van beton kunt u alle kanten uit en zelfs een volledige betonnen keuken installeren. Een aanrechtblad in beton is niet alleen mooi maar ook praktisch in een buitenkeuken. Het is heel hard en slijtvast, waardoor het vele jaren meegaat. Bovendien is beton hittebestendig. Hete potten en pannen zorgen dus niet voor problemen.

Uw opties bij het ontwerpen van een betonnen aanrechtblad of tafelblad op maat bevatten:

  • Uitsparingen voor opbouw, onderbouw of vlakbouw toestellen
  • Ingewerkte spoelbakken in beton, afmeting zelf te kiezen
  • Ook voor buitenkeukens
  • Verschillende vormen en afmetingen mogelijk
  • Standaard behandeld voor een makkelijk onderhoud

Wij plaatsen uw op maat gemaakt aanrechtblad in beton

Bij Betonal hebben we veel ervaring in het maken van aanrechten in beton, ideaal voor wie een keukenaanrecht wil laten installeren in een betonnen keuken. Deel uw ideeën met ons en dan gaan we aan de slag om iets moois te maken. U droomt het, wij maken het. Er zijn voor een aanrechtblad of tafelblad op maat in beton veel mogelijkheden. U kiest zelf de vorm, afmetingen en kleur. Onze concepten in beton gaan verder dan een tafelblad op maat; denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken in beton. We maken interieur- en exterieurbeton op maat. Dit kan gaan van meubilair tot keerwanden. Onze prefabgarages worden kant-en-klaar geleverd. Bekijk onze designtrappen, die zowel binnen als buiten echte eyecatchers zijn. Zoals steeds voldoen al onze prefab elementen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bekijk zeker ook onze betonnen dorpels en betonnen tafels die ideaal passen in uw buitenkeuken in uw beton of wanneer u een betonnen keukenaanrecht laat installeren.

Kom langs in onze showroom of contacteer ons

Wilt u graag een aanrechtblad of tafelblad op maat in beton voor uw buitenkeuken? Of wil u een keukenaanrecht in uw betonnen keuken laten installeren? Contacteer ons via info@betonal.be, dan bespreken we al uw wensen. Wilt u inspiratie opdoen? U kan onze beton ook voelen en ervaren in de showroom in Breendonk, Antwerpen en Brussel. Zo krijgt u een idee van de veelzijdigheid van beton en hoe een betonnen keukenaanrecht installeren uw woning kan verrijken. Bij Betonal hebben we al bijna 40 jaar ervaring in het op maat maken van beton, zowel voor binnen als buiten. We verwelkomen u graag om uw ideeën te bespreken. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.